Αθλητικά
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009 10:15

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Ιντερ για Μαντσίνι αλλά...

Σε συμφωνία με την Ίντερ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Αμαντίνο Μαντσίνι, έφθασε ο Ολυμπιακός, όμως ο Βραζιλιάνος αριστερός χαφ αρνήθηκε σε πρώτη φάση να έρθει στην Ελλάδα. Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ομπίνα. Προειδοποίηση Κετσπάγια στους παίκτες για Σλόβαν: «Μην την πατήσουμε».

Σε συμφωνία με την Ίντερ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Αμαντίνο Μαντσίνι, έφθασε ο Ολυμπιακός, όμως ο Βραζιλιάνος αριστερός χαφ αρνήθηκε σε πρώτη φάση να έρθει στην Ελλάδα. Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ομπίνα, αλλά για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα παραδέχτηκε ότι μίλησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Μαντσίνι. Ο Βραζιλιάνος άσος μετακόμισε πέρυσι από την Ρόμα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν του έδωσε πολλές ευκαιρίες πέρυσι και τώρα του ζήτησε να βρει ομάδα.

Οι «νερατζούρι» δέχθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση του Ολυμπιακού για ετήσιο δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς, αλλά ο ίδιος ο 28χρονος μέσος, όταν έμαθε τις διαθέσεις της ομάδας του αρνήθηκε τουλάχιστον σε πρώτη φάση να έρθει στην Ελλάδα. Στον Ολυμπιακό πάντως, εξετάζουν κι άλλες λύσεις όπως αυτή του Μαρκ Γκονζάλες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουν τις προσπάθειες για τον Μαντσίνι.

Επιβεβαιώνει ο Μπράνκα

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ομπίνα επιβεβαιώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα ο οποίος όμως τόνισε ότι για τον άσο των «νερατζούρι» ότι κινούνται κι άλλες ομάδες. «Πιστεύω ότι μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη θα ξέρουμε τι θα γίνει. Βρισκόμαστε σε επαφές και με άλλους συλλόγους. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που θέλει τον Ομπίνα», είπε στον «Πρωταθλητή», ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ και πρόσθεσε: «Υπάρχουν αγγλικές και γαλλικές ομάδες που θέλουν τον ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή. Δεν υπήρξε καμία εξέλιξη με τον Ολυμπιακό».

Κετσπάγια: «Μην την πατήσουμε»

Καλύτερους χαρακτήρισε τους παίκτες του ο Τιμούρ Κετσπάγια από τους αντίστοιχους της Σλόβαν Μπρατισλάβας σε ομιλία που είχε μαζί τους, ωστόσο τους ζήτησε απόλυτη προσοχή προκειμένου να μην την πατήσουν. «Είμαστε καλύτεροι, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, για να μην την πατήσουμε. Πρέπει να πάμε με σωστή νοοτροπία και όχι με φουσκωμένα μυαλά. Και φυσικά όχι με τη νοοτροπία που ήρθατε πέρυσι στην Κύπρο για να μας αντιμετωπίσετε».

Όσο για το που πρέπει να χτυπήσουν οι «ερυθρόλευκοι» ο Γεωργιανός προπονητής πρόσθεσε: «Να τους χτυπήσουμε στην αριστερή πλευρά τους, επειδή στο σημείο αυτό στην άμυνα έχουν πρόβλημα. Επίσης είναι αργοί και στο κέντρο της άμυνας και έχουν αργές επιστροφές. Όταν τελειώνει μια φάση αργούν, και μάλιστα αρκετά, να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Εμείς αυτό πρέπει να το εκμεταλλευθούμε. Είναι καλή ομάδα και ίσως μας δώσει χώρο για να παίξει αυτή με αντεπίθεση».

Πηγή www.gazzetta.gr