Αθλητικά
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009 09:35

Επιμένει για Μαντσίνι, «κοιτάει» Κεϊρίσον ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένοι να παλέψουν ως το τέλος για την περίπτωση του Αμαντίνο Μαντσίνι είναι στον Ολυμπιακό. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μέσο της Ίντερ, ο οποίος πάντως αυτή τη στιγμή δεν φέρεται διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Κρούση σε Μπάρτσα για το δανεισμό του Κεϊρίσον.

Αποφασισμένοι να παλέψουν ως το τέλος για την περίπτωση του Αμαντίνο Μαντσίνι είναι στον Ολυμπιακό. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μέσο της Ίντερ, ο οποίος πάντως αυτή τη στιγμή δεν φέρεται διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ψηλά παραμένει στη λίστα του Τιμούρ Κετσπάγια ο Μαρκ Γκονζάλες για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Οι επαφές πάντως, με την Ίντερ και τον Μαντσίνι συνεχίζονται προκειμένου να πειστεί ο ποδοσφαιριστή να αλλάξει γνώμη και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας έχει προταθεί και η περίπτωσή του εξετάζεται», ανέφεραν άνθρωποι από την διοίκηση των πρωταθλητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχική συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ίντερ ήταν ο δανεισμός του παίκτη για έναν χρόνο με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τα 4 εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει ο παίκτης. Ο ιταλικός σύλλογος πάντως, προτιμά να δώσει τον Μαντσίνι φέτος ως δανεικό και το επόμενο καλοκαίρι να επανεξεταστεί αν θα τον πάρει πίσω ή αν τελικά θα τον πουλήσει.

Στον Ολυμπιακό αν και είναι αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν τις προσπάθειες για τον άσο της Ίντερ, παράλληλα κοιτούν και άλλες περιπτώσεις. Ο Μαρκ Γκονζάλες της Μπέτις παραμένει σταθερή αξία και αναμένεται να ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών με τον ισπανικό σύλλογο μέσα στις επόμενες μέρες. Αν η διοίκηση της Μπέτις δεν ρίξει τις απαιτήσεις της κάτω από τα 6 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει τότε οι οι «ερυθρόλευκοι» θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Έκπληξη με Κεϊρίσον

Την πόρτα της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει χτυπήσει ο Ολυμπιακός για τον δανεισμό του Κεϊρίσον. Ο ισπανικός σύλλογος απέκτησε πρόσφατα τον Βραζιλιάνο νεαρό άσο έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει δανεικό προκειμένου να πάρει εμπειρίες. Εκτός από τον Ολυμπιακό, τον 20χρονο άσο έχουν ζητήσει και οι ¶γιαξ, Πόρτο, Μπενφίκα.