Πολιτική
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009 15:49

Οριστική η παραίτηση Μανώλη

Οριστική είναι η αποφαση του βουλευτή Αργολίδος της ΝΔ Γιάννη Μανώλη να υποβάλει την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα στις 7 Σεπτεμβρίου. «Δεν έχει αλλάξει τίποτα που να με κάνει να αλλάξω άποψη». «Η κυβέρνηση έχει χάσει το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε ηλεκτροσόκ κι όχι βαλεριάνες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Οριστική είναι η αποφαση του βουλευτή Αργολίδος της ΝΔ Γιάννη Μανώλη να υποβάλει την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα στις 7 Σεπτεμβρίου.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα που να με κάνει να αλλάξω άποψη. Ούτε και νομίζω ότι θα συμβεί κάτι γιατί δεν θεωρώ ότι το πολιτικό σύστημα από τη μια μέρα στην άλλη θα αλλάξει λογική, θα κινηθεί διαφορετικά, θα καταλάβει ότι βουλιάζει και άρα πρέπει να σταματήσει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, να πλουτίζουν πολιτικά πρόσωπα, να καταπατούνται αρχές και ιδεολογικές αξίες κομμάτων που κυβερνούν. Δεν μιλάω μόνο για τη ΝΔ. Μιλάω για το σύνολο της πολιτικής», παρατήρησε μιλώνστας στον Real FM.

«Για μένα -είπε- έχει τελειώσει αυτό το πράγμα (η Βουλή), είναι δεδομένο. Το βουλευτιλίκι έχει τελειώσει. Με τα σημερινά δεδομένα δεν θα είμαι υποψήφιος (στις επόμενες εκλογές)». «Αν στη ΝΔ γίνουν αυτά που λέτε (οι αλλαγές)...και οι εκλογές γίνουν μετά από ένα χρόνο, ενάμιση και έχει αλλάξει το πολιτικό σύστημα τη λογική που κινείται, μπορεί να ξαναπώ βεβαίως...», συμπλήρωσε.

«Επειδή λοιπόν εγώ δεν μπορώ να διαφωνώ μόνιμα, γιατί αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην παράταξή μου, ακολουθώ την έντιμη στάση και λέω "όχι, με 151 δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να μένω και να λέω την άποψή μου και λέω φεύγω για να μπορώ να μιλάω ελεύθερα"», τόνισε ο κ. Μανώλης.

«Η κυβέρνηση -υποστήριξε- έχει χάσει το παιχνίδι. Ίσως είναι αργά για αλλαγές. Οι αλλαγές και οι πρωτοβουλίες παίρνονται όταν πρέπει. Χρειαζόμαστε ηλεκτροσόκ κι όχι βαλεριάνες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Αργολίδος σε άλλη συνέντευξή του στο Κανάλι 1.