Πολιτική
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009 20:39

Απάντηση ΝΔ στον Ευ. Βενιζέλο για το νόμο περί ευθύνης υπουργών

«Έλλειψη σοβαρότητας» και «στείρα αντιπολίτευση» καταλογίζουν στο ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Δένδιας, σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Βενιζέλου σχετικά με την πρωτοβουλία της κυβέρνησης για αλλαγή του θεσμικού πλαισίου περί ευθύνης Υπουργών.

«Έλλειψη σοβαρότητας» και «στείρα αντιπολίτευση» καταλογίζουν στο ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Δένδιας, σχολιάζοντας τη δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με την πρωτοβουλία της κυβέρνησης για αλλαγή του θεσμικού πλαισίου περί ευθύνης Υπουργών.

Οι δύο υπουργοί τονίζουν πως «η σοβαρότητα της κριτικής που ασκείται από το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο, στο προσχέδιο προτάσεων για την αλλαγή του νομικού πλαισίου της ευθύνης Υπουργών, είναι ευθέως ανάλογη με την βιασύνη που επέδειξε σπεύδοντας να κρίνει την πρόταση μας».

«Η έλλειψη σοβαρότητας από το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο είναι να αναιρούν ακόμα και εκείνα που αυτοί έχουν προτείνει, σε μια προσπάθεια στείρας αντιπολίτευσης. Εμείς θα συνεχίσουμε στο δρόμο της σταθερής και αταλάντευτης προσπάθειας στηρίζοντας τους θεσμούς. ¶λλοι ας αναλάβουν την ευθύνη της πολιτικής τους ανευθυνότητας», καταλήγουν.