Πολιτική
Τρίτη, 04 Αυγούστου 2009 19:20

Νέες εκατέρωθεν βολές για εκλογολογία

«Η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογολογία, έχει ανάγκη από λύσεις» δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ζητώντας και πάλι τη διενέργεια εκλογών. «Η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, υπό την καθοδήγηση του αρχηγού της, μιλάει συνέχεια για εκλογές. Αυτό κι αν είναι εκλογολογία!», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογολογία, έχει ανάγκη από λύσεις» δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ζητώντας και πάλι τη διενέργεια εκλογών.

«Τη λύση θα τη δώσουν οι εκλογές, αναδεικνύοντας μια νέα ικανή κυβέρνηση, μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ» τόνισε, προσθέτοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά «εκλογές άμεσα, γιατί είναι απαραίτητες, υπό το βάρος των προβλημάτων που συσσωρεύει καθημερινά στη χώρα η ΝΔ».

Καταλήγοντας, χρέωσε στην κυβέρνηση την εκλογολογία, υποστηρίζοντας πως τη συντηρεί «γιατί δεν έχει λύσεις».

«Όσο κι αν φραστικά επιχειρεί δήθεν να καταδικάσει την εκλογολογία, η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, υπό την καθοδήγηση του αρχηγού της, μιλάει συνέχεια για εκλογές. Αυτό κι αν είναι εκλογολογία!», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κ. Αντώναρος επιτέθηκε μάλιστα στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον πως «δεν τον απασχολεί το συμφέρον του τόπου. Το μόνο του άγχος είναι η εξυπηρέτηση των μικροκομματικών του συμφερόντων. Και γιΆ αυτό δεν διστάζουν ούτε ο ίδιος ούτε οι επιτελείς του να ελεεινολογούν τον τόπο. Έχουν επιλέξει ένα κατήφορο χωρίς επιστροφή».