Πολιτική
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2009 20:18

Κόντρα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση με αιχμή την οικονομία εξαπέλυσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Καρακλιούμη. Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η ΝΔ πετά ανεύθυνα χρήματα χωρίς σχέδιο. Ευ. Αντώναρος: Το ΠΑΣΟΚ λέει όχι σε όλα.

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης στον τομέα της οικονομίας εξαπέλυσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Καρακλιούμη. Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως τα πράγματα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, κατηγορώντας τη ΝΔ για καταστροφική διαχείριση.

«Έχουν πάρει την απόφαση να πετούν ανεύθυνα χρήματα χωρίς σχέδιο και με τον τρόπο αυτό να υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας» σημείωσε, προσθέτοντας πως η ΝΔ υποθηκεύει το μέλλον της χώρας: «Έχουν μία αγωνία, να μετριάσουν το μέγεθος της λαϊκής καταδίκης στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Έχουν προφανώς πάρει την απόφαση πως ο λαός θα τους καταδικάσει και προσπαθούν να περιορίσουν την οργή του, φορτώνοντας τα προβλήματα στην επόμενη κυβέρνηση».

Η κ. Καρακλιούμη ανέφερε ακόμη πως ο ελληνικός λαός δεν εξαγοράζεται καθώς, όπως σημείωσε, η πολιτική των τριχίλιαρων έχει πολύ κοντά ποδάρια.

«Κάθε μέρα γίνονται και πιο επικίνδυνοι για τη χώρα. Κάθε μέρα επιβεβαιώνουν πόσο ζωτική για την Ελλάδα είναι η ανάγκη της άμεσης αποχώρησής τους» κατέληξε.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος μεταξύ άλλων τόνισε πως η κυβέρνηση πήρε σειρά μέτρων για στήριξη των ασθενέστερων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των επαγγελματιών, του τουρισμού, της οικοδομής, των εξαγωγών, της απασχόλησης, αλλά το ΠΑΣΟΚ λέει όχι σε όλα, «σε όλα σε κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνεται για να πάει μπροστά το τόπος». Καταλήγοντας σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρεται μόνο για το μικροκομματικό του συμφέρον.