Πολιτική
Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2009 10:55

ΠΑΣΟΚ: Θριαμβολογίες άνευ ουσίας για την απασχόληση

Για «θριαμβολογίες που στερούνται ουσίας» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την εκτίμηση της υπουργού Απασχόλησης, βάσει των στοιχείων του ΣΕΠΕ, ότι η αγορά εργασίας ομαλοποιείται σταδιακά.

Για «θριαμβολογίες που στερούνται ουσίας» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την εκτίμηση της υπουργού Απασχόλησης, βάσει των στοιχείων του ΣΕΠΕ, ότι η αγορά εργασίας ομαλοποιείται σταδιακά http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/08/06/1699658.htm .

Σε δήλωσή της, η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης Εύη Χριστοφιλοπούλου κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «το μόνο "μέτρο" που λαμβάνει για την εργασία είναι η πρόσκαιρη τοποθέτηση γαλάζιων παιδιών στο Δημόσιο από την πίσω πόρτα».

«Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι υπουργός Απασχόλησης της Ελλάδας, με προηγούμενη θητεία στο Υπουργείο Τουρισμού επιλέγει να πανηγυρίσει συγκρίνοντας στοιχεία προσλήψεων Φεβρουαρίου και Ιουνίου όταν ο μέσος πολίτης της χώρας, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις οικονομικής επιστήμης γνωρίζει πολύ καλά ότι οι προσλήψεις και απολύσεις στον τουρισμό είναι εποχικές», αναφέρει χαρακτηριστικά.