Αθλητικά
Σάββατο, 08 Αυγούστου 2009 13:29

Ολυμπιακός: «Μύλος» με Γκονζάλεζ - Πρόταση σε Ιλάν

Την ώρα που στην Ισπανία τα δημοσιεύματα φέρνουν τον Μαρκ Γκονζάλες κοντά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην «Estadio Deportivo» δημοσιεύεται συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της Μπέτις, ο οποίος αποκάλυψε ότι εκτός από τον Ολυμπιακό υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλη ελληνική ομάδα για τον Χιλιανό μέσο. Πρόταση για Ιλάν.

Την ώρα που στην Ισπανία τα δημοσιεύματα φέρνουν τον Μαρκ Γκονζάλες κοντά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην «Estadio Deportivo» δημοσιεύεται συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της Μπέτις, Μανουέλ Μομπαρλέτ, ο οποίος αποκάλυψε ότι εκτός από τον Ολυμπιακό υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλη ελληνική ομάδα για τον Χιλιανό μέσο.

«Δεν έχω κανένα νέο σε αυτή την υπόθεση. Μου τηλεφωνεί ολόκληρος ο ελληνικός Τύπος, αλλά και ο ισπανικός, ωστόσο δεν έχω μπροστά μου καμία πρόταση. Μπορώ να πω ότι αρχικά ενδιαφέρθηκε και άλλη ελληνική ομάδα, η οποία όμως δεν ήταν ο Παναθηναϊκός. Δεν έχει σημασία να αναφέρω το όνομά της, αφού το θέμα δεν προχώρησε. Μετά ήρθε ο Ολυμπιακός και μου πρότεινε τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς σε ένα χρόνο. Αυτή ήταν η πρόταση, την οποία όμως απορρίψαμε», τόνισε αρχικά ο παράγοντας της Μπέτις.

«Όσο για τις άλλες δυο προσφορές που μου ακούγεται ότι κατέθεσε ο Ολυμπιακός μια 3 εκατομμυρίων ευρώ και μια δεύτερη βελτιωμένη με 4 εκατομμύρια, δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Επαναλαμβάνω, πέρα από τον δανεισμό και την οψιόν αγοράς, στην Μπέτις δεν έχει φτάσει καμία άλλη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ο Μαρκ είναι ένας παίκτης που θα τον ήθελαν πολλές ομάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό όμως από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Σήμερα δεν υπάρχει πρόταση. Φυσικά μπορεί αυτό να αλλάξει τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες και να παρουσιαστούν νέα δεδομένα», πρόσθεσε ο Μομπαρλέτ.

Πρόταση για Ιλάν

Eν τω μεταξύ ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Σεντ Ετιέν σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική ιστοσελίδα «rmc.fr», αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό. Το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» είχε ακουστεί τις τελευταίες μέρες, ωστόσο τώρα επιβεβαιώθηκε δια στόματος του ίδιου του Ιλάν.

«Ο Ολυμπιακός ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη μου. Δεν ξέρω αν έκανε πρόταση και στη Σεντ Ετιέν. Η διοίκηση της ομάδας μου είπε ότι δεν θέλει να με πουλήσει, επομένως η υπόθεση πάγωσε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος άσος.

Ο Ιλάν έχει διαφωνία με την Σεντ Ετιέν ως προς το οικονομικό και επιθυμεί να αποχωρήσει. «Ζήτησα από τον ατζέντη μου να βρει προτάσεις από άλλες ομάδες για να φύγω έστω και ως δανεικός, όμως η Σεντ Ετιέν αρνείται κάθε τέτοια κουβέντα. ¶ρα δεν έχω να κάνω τίποτα άλλο από το να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου και να φύγω του χρόνου».

Πηγή : www.gazzetta.gr