Πολιτική
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2009 15:11

ΠΑΣΟΚ: Πειραματισμοί της κυβέρνησης στον ΟΣΕ

Για «πειραματισμούς της κυβέρνησης πάνω στον ΟΣΕ, οι οποίοι έχουν οδηγήσει στη διάλυση των ελληνικών σιδηροδρόμων» κάνει λόγο ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Νίκος Σηφουνάκης, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του νέου ΔΣ του Οργανισμού.

Για «πειραματισμούς της κυβέρνησης πάνω στον ΟΣΕ, οι οποίοι έχουν οδηγήσει στη διάλυση των ελληνικών σιδηροδρόμων» κάνει λόγο ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Νίκος Σηφουνάκης, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του νέου ΔΣ του Οργανισμού http://control.naftemporiki.gr/news/static/09/08/07/1700166.htm .

«Σχεδόν κάθε χρόνο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και οι εκάστοτε υπουργοί Μεταφορών και Επικοινωνιών αλλάζουν τις διοικήσεις στον ΟΣΕ. Πρόεδροι και Διευθύνοντες Σύμβουλοι έρχονται και παρέρχονται και η κακοδιαχείριση συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να έχει καταρρακωθεί πλήρως η αξιοπιστία, η ποιότητα υπηρεσιών και η ασφάλεια των ελληνικών σιδηροδρόμων», τονίζει ο κ. Σηφουνάκης.

Προσθέτει δε πως «εγείρονται εύλογα ερωτηματικά, γιατί εν μέσω της επονομαζόμενης «μεταρρύθμισης - απορρύθμισης» του Ο.Σ.Ε. αλλάζει η διοίκηση του».

«Για άλλη μια φορά το σήριαλ σε ένα υπό διάλυση οργανισμό συνεχίζεται», καταλήγει.