Πολιτική
Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2009 19:32

ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ φοβάται να ζητήσει στοιχεία για εισροή χρημάτων της Siemens στα ταμεία της

«Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του κυβερνητικού εκπροσώπου και τις ανοίκειες επιθέσεις που κάνει κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να πείσει ούτε κάν τα δικά της στελέχη», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

«Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του κυβερνητικού εκπροσώπου και τις ανοίκειες επιθέσεις που κάνει κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να πείσει ούτε κάν τα δικά της στελέχη», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο http://control.naftemporiki.gr/news/static/09/08/19/1703901.htm .

Ο κ. Παπακωνσταντίνου κατηγόρησε δε την κυβέρνηση πως «δεν έχει πράξει το αυτονόητο όπως το ΠΑΣΟΚ: Να σηκώσει το γάντι και να ζητήσει στοιχεία και αποδείξεις για την εισροή χρημάτων της Siemens στα ταμεία της ΝΔ. Το ερώτημα είναι τι φοβάται και τι έχει να κρύψει».

«Είναι πράγματι ανοίκεια η συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ και του προσωπικά πια εκτεθειμένου αρχηγού του που δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τι σημαίνει η εμμονή τους να είναι επίσημοι συνομιλητές ενός υπόλογου κατηγορουμένου«, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Αντώναρος επεσήμανε πως «η επιλογή τους να αυτογελοιοποιούνται αφορά τους ίδιους. Όμως η στάση τους εγείρει πολλά ερωτήματα».

«Αδυνατούν να αντιληφθούν την πρωτοφανή στα διεθνή δικαστικά χρονικά γκάφα τους; Ή απλά ξέρουν κάτι περισσότερο σχετικά με τα όσα υπαινίσσεται στην αρνητική του απάντηση ο συνήγορος του κατηγορουμένου με τον οποίον επιδιώκουν αγωνιωδώς να έχουν διάλογο;», διερωτήθηκε.