Αθλητικά
Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2009 21:18

ΑΕΛ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Από την Πέμπτη (20/08) θα έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι της Λάρισας να προμηθευτούν εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Αλκαζάρ, που θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Από την Πέμπτη (20/08) θα έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι της Λάρισας να προμηθευτούν εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Αλκαζάρ, που θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από αύριο Πέμπτη 20/08 αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (Κυριακή 30/08, ώρα 9.15 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ).

Η διάθεση θα γίνεται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας «Vissini Store» (Μανωλάκη 1) κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ κατά το πρώτο διήμερο (Πέμπτη – Παρασκευή) δικαίωμα αγοράς θα έχουν κατά προτεραιότητα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας περιόδου 2009-10. Η προπώληση θα είναι ελεύθερη από την προσεχή Δευτέρα 24/08.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

ΘΥΡΑ 3: 75¤

ΘΥΡΑ 2 – CARGLASS: 45¤

ΘΥΡΑ 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 45¤

ΘΥΡΑ 10 – COSMOTE (Α+Β): 35¤

ΘΥΡΑ 6: 18¤

- Στην περίπτωση που κατά την σύσκεψη μέτρων τάξης την Παρασκευή 21/08, επικυρωθεί μη έλευση φιλοξενούμενων οπαδών, θα τεθούν στην κυκλοφορία και τα εισιτήρια της Θύρας 1, στην τιμή των 18¤.

- Στην ίδια περίπτωση θα λειτουργήσει κανονικά η «Παιδική Κερκίδα», με την επίδειξη καρτών μέλους της περσινής περιόδου

- Επίσης γίνεται γνωστό ότι διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10¤ για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, που σημαίνει ότι κάθε φίλαθλος θα πρέπει να φέρει μαζί του κατά την αγορά του εισιτηρίου, αλλά και κατά την έλευσή του στο γήπεδο, την αστυνομική του ταυτότητα. Υποχρέωση της ΠΑΕ είναι να αναγράφει επί του εισιτηρίου ονοματεπώνυμο και ΑΔΤ του κατόχου, διατηρώντας ταυτόχρονα σχετική λίστα την οποία θα διαθέτει αρμοδίως σε κάθε ζήτηση.

Το ίδιο ισχύει και κατά την προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής στην Τρίπολη και θα ισχύει καθΆ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Ζητείται, λοιπόν, η κατανόηση και η διάθεση συνεργασίας των φιλάθλων, για την αντιμετώπιση της διαδικασίας, την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας όλων και την ορθή εφαρμογή του μέτρου, σύμφωνα με το νόμο και τη σχετική απόφαση της Superleague.

* Τέλος, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα ενημερωθούν τις επόμενες μέρες με νεότερη ανακοίνωση, για την παραλαβή των νέων καρτών».

Πηγή: www.goal.com/gr