Αθλητικά
Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009 10:24

Αριστερό χαφ και τέλος, αποφάσισε ο Σ. Κόκκαλης

Μία ακόμη μεταγραφή θα κάνει τελικά ο Ολυμπιακός, αυτή του αριστερού χαφ. Τη σχετική απόφαση έλαβε ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος θα συναντηθεί σήμερα με τον Τιμούρ Κετσπάγια για να εξετάσουν τους υποψηφίους για την κάλυψη της θέσης του αριστερού μεσοεπιθετικού. Πρώτος στη λίστα ο Γκουτιέρες.

Μία ακόμη μεταγραφή θα κάνει τελικά ο Ολυμπιακός, αυτή του αριστερού χαφ. Τη σχετική απόφαση έλαβε ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης στη σύσκεψη που είχε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ.

Ετσι, οι Πρωταθλητές Ελλάδας πάνε για μια και καλή μεταγραφή και θα ρίξουν όλα τα λεφτά για την εύρεση του αντί – Τζόρτζεβιτς.

Τα χρήματα είναι διαθέσιμα μετά τη διαφαινόμενη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών δεν είναι και τόσο εύκολες. Από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την θέση του αριστερού χαφ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει καταλήξει στους παίκτες που τον απασχολούν και θα ήθελε να τους έχει στην ομάδα του και θα τις συζητήσει σήμερα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Στο λιμάνι εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις των παικτών με τους Αμαντίνο Μανσίνι και Γιόνας Γκουτιέρες να είναι δύο εξαιρετικές επιλογές. Η εμπειρία και η αξίας του είναι εγνωσμένη αλλά έχουν και υψηλό κασέ και συμβόλαια με τις ομάδες τους. Ο άσος της Νιούκαστλ φέρεται να είναι στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού.

Από την άλλη υπάρχουν παίκτες με λιγότερες οικονομικές απαιτήσεις, Ρότζερ Ρεγκέιρο και Λουντοβίκ Ομπράνιακ ,αλλά και εξελίξιμοι παίκτες όπως ο Μιλίνκοβιτς της Κόζιτσε.

Γκαλέτι: «Μπορούν και χωρίς εμένα»

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν θα δώσει το παρών στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ κόντρα στην ΑΕΚ λόγω τιμωρίας. Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού έχει όμως εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και είναι σίγουρος ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη και χωρίς αυτόν: «Το γεγονός ότι δεν θα είμαι στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με πειράζει πολύ. Τέτοια ματς, τέτοια ντέρμπι είναι που περιμένει κάθε ποδοσφαιριστής. Για αυτά τα παιχνίδια ζούμε, για αυτά τα παιχνίδια αξίζει να δώσεις και την ψυχή σου στον αγωνιστικό χώρο. Όχι ότι στα υπόλοιπα δεν πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Όμως στα ντέρμπι, όπως αυτό με την ΑΕΚ, ζητάει και από εμάς ο κόσμος να δώσουμε το κάτι παραπάνω, να τους κάνουμε υπερήφανους. Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για εκείνη την κάρτα που δέχτηκα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Γκαλέτι αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Μπορούν να νικήσουν και χωρίς εμένα, δεν το συζητάμε καν αυτό».

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Στον Ολυμπιακό ρώτησαν για τον Πέντερσεν της Μπλάκμπερν.

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα γίνει η κίνηση για ενίσχυση.

Θα παίξει ο Ντούντου στην πρεμιέρα παρά τις ενοχλήσεις.

πηγή: www.gazzetta.gr