Αθλητικά
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009 11:21

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για Κουαρέσμα

Μετά τον Μαντσίνι, κρούση για έναν άλλον παίκτη της Ίντερ, τον Ρικάρντο Κουαρέσμα, φέρεται να έκανε ο Ολυμπιακός. Σταντ μπάι ο Τζιοβάνι ντος Σάντος που είναι η πιο προσιτή και εύκολη λύση, ενώ σενάρια βγήκαν για τον Βραζιλιάνο Μάρλος της Σάο Πάολο.

Μετά τον Μαντσίνι, κρούση για έναν άλλον παίκτη της Ίντερ, τον Ρικάρντο Κουαρέσμα, φέρεται να έκανε ο Ολυμπιακός.

Ο 26χρονος άσος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Τσέλσι χωρίς να πάρει πολλές ευκαιρίες και επέστρεψε στο Μιλάνο. Η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη και είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί από την τρέχουσα σεζόν στο «Καραϊσκάκη». Πάντως τίποτα δεν αποκλείεται καθώς οι «νερατζούρι» έχουν πολλές λύσεις στην θέση του Πορτογάλου και για αυτό τον λόγο τον παραχωρούν ως δανεικό. Από τον Πειραιά λέγεται ότι υπάρχει παίκτης ανώτερος από τον Κουαρέσμα και αυτός είναι ως εναλλακτική λύση.

Οι πρωταθλητές έχουν σταντ μπάι τον Τζιοβάνι ντος Σάντος που είναι η πιο προσιτή και εύκολη λύση, ενώ σενάρια βγήκαν για τον Βραζιλιάνο Μάρλος της Σάο Πάολο.

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να μην λένε τίποτα για τον παίκτη που θα αποκτήσουν, αλλά η συμφωνία και η ανακοίνωση του είναι στην τελική ευθεία.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Δύσκολα θα προλάβει το πρώτο ματς με την ¶λκμααρ ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Μέχρι και ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης ακούστηκε για τον Ολυμπιακό.

Φέρεται ο Κετσπάγια να θέλει και ένα δημιουργικό χαφ.

πηγή: www.gazzetta.gr