Πολιτική
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009 05:29

Πρόγνωση καιρού

Kαταιγίδες στα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Kαταιγίδες στα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση της νύχτα. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι τοπικά περιορισμένη. ¶νεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι τοπικά περιορισμένη. ¶νεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι τοπικά περιορισμένη. ¶νεμοι: Βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Στα ανατολικά 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι τοπικά περιορισμένη. ¶νεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη Νότια Κρήτη η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια μετά το μεσημέρι. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι τοπικά περιορισμένη. ¶νεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Μετά το μεσημέρι στα νότια 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Aττική

Γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα καταιγίδας στα βόρεια. ¶νεμοι: Βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. ¶νεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις αυξημένες στο Βόρειο Αιγαίο και τα ηπειρωτικά, προβλέπει για αύριο Τρίτη, η ΕΜΥ. Σποραδικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο. Βελτίωση του καιρού από τη νύχτα. ¶νεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα ανατολικά.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)