Αθλητικά
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009 09:12

Το ξέσπασμα Κετσπάγια

Την έντονη αντίδραση του Τιμούρ Κετσπάγια προκάλεσαν οι επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου για το αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μεταγραφή. "Αντί να πείτε συγχαρητήρια και ένα μπράβο στα παιδιά που κέρδισαν και έσπασαν μια αρνητική παράδοση 22 χρόνων καθεστε και μου λέτε για μεταγραφές".

Την έντονη αντίδραση του Τιμούρ Κετσπάγια προκάλεσαν οι επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου για το αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μεταγραφή.

Οι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν από το "Αλκαζάρ", επικρατώντας με 2-0 της Λάρισας, και ο Τιμούρ Κετσπάγια θεώρησε αδιανόητο η συνέντευξη Τύπου να αναλωθεί γύρω από το θέμα της απόκτησης ενός αριστερού μέσου.

"Αντί να πείτε συγχαρητήρια και ένα μπράβο στα παιδιά που κέρδισαν και έσπασαν μια αρνητική παράδοση 22 χρόνων καθεστε και μου λέτε για μεταγραφές", τόνισε έξαλλος ο Γεωργιανός τεχνικός ενώ συμπλήρωσε:

"Σήμερα στην ενδεκάδα βάλαμε αρκετούς νέους και όμως ανταποκρίθηκαν πλήρως. Ένας παίκτης δεν κάνει τη διαφορά και δεν θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Αν είναι να έρθει, να κάνει όντως τη διαφορά".

Παράλληλα, ο Κετσπάγια υπογράμμισε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έδειξαν δύναμη και πάθος μέσα σε μία δύσκολη έδρα, το Αλκαζάρ και απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, την Λάρισα. Πέτυχαν τον στόχο που είχαμε θέσει. Ο στόχος μας ήταν να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Πραγματικά νομίζω ότι τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είμαστε ευχαριστημένοι".

πηγή www.goal.com/gr