Αθλητικά
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009 10:37

Αφίξεις παικτών στην ΑΕΚ

Με τον καλύτερο τρόπο θέλει να κλείσει την μεταγραφική περίοδο η ΑΕΚ αφού εκτός από τον Χέρσι που υπογράφει σήμερα, κλεισμένος πρέπει να θεωρείται ο Γιάχιτς για τον οποίο απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Υστατη προσπάθεια να βρεθεί χρυσή τομή με την Γκρέμιο για τον Ζόνας.

Με τον καλύτερο τρόπο θέλει να κλείσει την μεταγραφική περίοδο η ΑΕΚ αφού εκτός από τον Χέρσι που υπογράφει σήμερα, κλεισμένος πρέπει να θεωρείται ο Γιάχιτς για τον οποίο απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» καταβάλλουν ύστατη προσπάθεια ώστε να βρουν την χρυσή τομή με την Γκρέμιο για τον Ζόνας.

«Πακέτο» μεταγραφών για την ΑΕΚ λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν από σήμερα στο έμψυχο δυναμικό τους τον Χέρσι ενώ άμεσες εξελίξεις εντός της ημέρας αναμένονται και στο θέμα του Σανέλ Γιάχιτς. Συγκεκριμένα ο Νίκος Θανόπουλος φέρεται ότι τα βρήκε με τους ιθύνοντες του ¶ρη στα 590.000 ευρώ και εκτός εξαιρετικού απροόπτου ο παίκτης θα φορέσει την φανέλα με τον «δικέφαλο».

Αρχικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις ωστόσο οι δύο ομάδες τα βρήκαν κάπου στην μέση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία προβλέπει άμεση καταβολή του ποσού στον ¶ρη ωστόσο δεν θα υπάρχει θέμα ποσοστού μεταπώλησης εφόσον ο παίκτης έρθει στην ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές έδωσαν χτες τα χέρια και σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Φουλάρουν για Ζόνας

Παράλληλα στην ΑΕΚ βρίσκονται από το πρωί στα τηλέφωνα ώστε να καταφέρουν να τα βρουν με τους ιθύνοντες της Γκρέμιο για χάρη του Ζόνας. Οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν διακαώς τον 25χρονο φορ ωστόσο η προσφορά του 1,2 εκατ. ευρώ δεν φαίνεται να ικανοποιεί τους Βραζιλιάνους οι οποίοι θέλουν τουλάχιστον 1,8 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της «Ένωσης» τόνιζαν μέχρι χτες βράδυ ότι μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή και ότι σήμερα θα έκαναν την τελική τους προσπάθεια.

Σε ότι αφορά τον πρόεδρο της Γκρέμιο Ντούντα Κρόεφ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay τόνισε ότι δεν υπάρχει χρόνος για την συγκεκριμένη μεταγραφή, ώστε να ...αναγκάσει τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να ανεβάσουν την προσφορά τους.

Μικρά Μικρά από τον Τύπο

*Ο Ρικάρντο Κόστα σε δηλώσεις του τόνισε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βόλφσμπουργκ.

*Στα υπόψιν για την θέση του κεντρικού αμυντικού στην ΑΕΚ βρίσκεται και ο Ντάβιντ Ρίβας της Μπέτις.

*Τις ελπίδες που τους αναλογούν θα ...κυνηγήσουν σήμερα οι ιθύνοντες της «Ένωσης» για την περίπτωση του 26χρονου Ρουμάνου κεντρικού αμυντικού της Ντιναμό Βουκουρεστίου Γκαμπριέλ Ταμάς.

πηγή www.gazzetta.gr