Πολιτική
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2009 09:32

Ντ. Μπακογιάννη: Απίστευτα λαϊκίστικες οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ

Για απίστευτο λαϊκισμό κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της στην κρατική τηλεόραση. «Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία η αντιπολίτευση δεν ήρθε μία φορά να πει ότι συμφωνεί έστω σε ένα πράγμα», υπογράμμισε η υπουργός Εξωτερικών, επικρίνοντας σφοδρά το ΠΑΣΟΚ για τη στάση του. «Εχω την εντύπωση ότι κυβερνούν τα προβλήματα», απάντησε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Για απίστευτο λαϊκισμό κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της στην κρατική τηλεόραση.

Από τη στιγμή που η αντιπολιτευση μπορεί να προκαλέσει εκλογές δημιουργείται προεκλογικό κλίμα, όμως η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος δημιουργεί προβλήματα στην οικονομία, παρατήρησε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

«Αυτά που έλεγε ο κ. Παπανδρέου δημιούργησαν κλίμα και θα είχαμε έξι μήνες προεκλογική περίοδο» κάτι που θα ήταν επιζήμια για τη χώρα.

«Σε όλες τις χώρες μπροστά στην κρίση υπήρξε ένας βαθμός συναίνεσης. Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία η αντιπολίτευση δεν ήρθε μία φορά να πει ότι συμφωνεί έστω σε ένα πράγμα», υπογράμμισε η υπουργός Εξωτερικών, επικρίνοντας σφοδρά το ΠΑΣΟΚ για τη στάση του.

«Εχω την εντύπωση ότι κυβερνούν τα προβλήματα», απάντησε ο Κώστας Σκανδαλίδης. «Όλα είναι αντικειμενικά, όλοι έχουν ευθύνη, όλοι κυβερνούν. Από αυτά που είπε χθες ο πρωθυπουργός κατάλαβα ότι κυβερνά η αντιπολίτευση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης.

Σύμφωνα με το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, η επίκληση του δημοσίου συμφέροντος από τον κ. Καραμανλή για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αποδεικνύει ότι η θέση του κ. Παπανδρέου για εκλογές ήταν συμβατή με το δημόσιο συμφέρον.