Αθλητικά
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2009 14:29

Σ. Θεοδωρίδης: Εξευτελιστική ήττα

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο για την ήττα με 5-0 από τον Εργοτέλη, την οποία και χαρακτήρισε εξευτελιστική. Επίθεση στα «παπαγαλάκια των εφημερίδων».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο για την ήττα με 5-0 από τον Εργοτέλη, την οποία και χαρακτήρισε εξευτελιστική.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε:

«Δεν είναι ευχάριστο γιατί πραγματικά ήταν μια ξεφτιλιστική ήττα. Ο Ολυμπιακός, είναι Ολυμπιακός και οι οπαδοί έχουν κάθε δίκιο. Ένας από αυτούς που έφταιγαν ήμουν και εγώ, όπου λόγω προσωπικών μου ασχολιών δεν πήγα στην Κρήτη. Αυτό που θεωρώ απαράδεκτο είναι με τα παπαγαλάκια από εφημερίδες, που δεν άφησαν τίποτα όρθια και τους φωτογραφίζω. Οποιαδήποτε νίκη του Ολυμπιακού την βγάζουν πρωτοσέλιδα για να πουλήσουν φύλλα, σήμερα ξεσκεπάστηκαν. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μονοπώλιο, διεκδικεί το νταμπλ και αυτά κερδίζονται από έναν καλό τερματοφύλακα και από την άμυνα. Χτες δεν τα είχε ο Ολυμπιακός, γιατί τα γκολ τα βάλαμε μόνοι μας, έγιναν σημεία και τέρατα και μπήκαν αυτά τα γκολ".

"Το φιλικό πιστεύω ότι θα μας διδάξει πολλά πράγματα και το ίδιο είχε συμβεί και με την Τόττεναμ. Καταρχήν θα καταλάβουν οι παίκτες σε ποια ομάδα παίζουν. Εγώ δεν δέχομαι τον Ολυμπιακό να χάνει πουθενά. Μιλάω με φίλους του Ολυμπιακού και δεν αντέχουνε τα καυστικά σχόλια ορισμένων εφημερίδων είναι ελάχιστοι αυτοί για να κάνουν χιούμορ εις βάρος του Ολυμπιακού. Εμείς φταίμε δεν ψάχνω δικαιολογίες όπως ότι έλειπαν όλοι οι αμυντικοί. Όταν σου λείπουν πέντε πρωτοκλασάτοι αμυντικοί και σου λείπει και ο τερματοφύλακας... Προσπάθησε ο προπονητής να καλύψει αυτά τα κενά όμως δεν καλύπτονται αυτά τα κενά. Μας έλειψε το μεγαλύτερο ατού του Ολυμπιακού".

"Ο Μαρέσκα αυτή την στιγμή βρίσκεται στο 60% της απόδοσης του. Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στις 20 Σεπτεμβρίου. Ο Λεντέσμα έπαιζε στην Αργεντινή με ένα πλήρες πρωτάθλημα. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο μάθημα που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Αυτοί είμαστε με αυτούς θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, περιμένετε μέχρι τον Ιανουάριο γιατί σίγουρα κάτι θα γίνει. Ας δείξει ο κάθε παίκτης ποιος είναι και τι θέση θα έχει στην ενδεκάδα. Από εδώ και εμπρός θα πεθαίνουμε για τη φανέλα", είπε ο χειμαρρώδης Σάββας Θεοδωρίδης.

πηγή www.goal.com/gr