Κόσμος
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2009 15:20

Βρετανία: Ουρές για τη νέα συλλογή των Beatles

Ουρές στη Βρετανία σχηματίζουν οι θαυμαστές των Beatles προκειμένου να αγοράσουν τη νέα συλλογή με όλη τη δισκογραφία του θρυλικού συγκροτήματος και το πολυαναμενόμενο video game.

Ουρές στη Βρετανία σχηματίζουν οι θαυμαστές των Beatles προκειμένου να αγοράσουν τη νέα συλλογή με όλη τη δισκογραφία του θρυλικού συγκροτήματος και το πολυαναμενόμενο video game που παρέχει τη δυνατότητα στους παίκτες να αναβιώνουν τις θρυλικές εμφανίσεις των διάσημων Σκαθαριών.

Η συλλογή των Beatles, η οποία κυκλοφόρησε παγκοσμίως σήμερα 09/09/09, αναμένεται να ανέβει στις πρώτες θέσεις των τσαρτς σε χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία, φέρνοντας απίστευτα κέρδη στην EMI Music και στην εταιρεία των Beatles Apple Corps Ltd.

Αν και η νέα σειρά δίσκων, η οποία αποτελεί την πρώτη επανακυκλοφορία ολόκληρου του καταλόγου των τραγουδιών τους από το 1987, δείχνει ιδιαίτερα ελκυστική για τους θαυμαστές τους λόγω της αναβαθμισμένης ποιότητας ήχου της, μεγάλο ενθουσιασμό δείχνει να προκαλεί και το βιντεοπαιγνίδι «The Beatles: Rock Band».

«Αγοράζω το παιγνίδι, δεν είμαι πράγματι μεγάλος θαυμαστής των Beatles, προτιμώ την πιο έντονη μουσική, όπως αυτή των Metallica, θέλω απλώς να δοκιμάσω το παιγνίδι και να δω πως λειτουργεί", δήλωσε ο 32χρονος Στέφαν Κρουπίκι, ο οποίος περίμενε μία ώρα στην ουρά μπροστά από κεντρικό δισκοπωλείο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με υπολογισμούς, οι πωλήσεις των video games μπορεί να φτάσουν τα 2 εκατομμύρια μόνον κατά τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας τους.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters