Πολιτική
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009 06:22

Η ατζέντα της ημέρας

* Από σήμερα έως τις 30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για την καταβολή του ειδικού εποχιακού επιδόματος του ΟΑΕΔ.

* Στις 9 π.μ. συνέντευξη της υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8.

* Στις 10 π.μ. ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη σε ημερίδα με θέμα: «Ο Ελληνισμός της Διασποράς» στην οποία θα παρουσιαστεί έρευνα της Κάπα-Research και του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ (Μέγαρο Υπατία, Ηπείρου 2 και Πατησίων).

* Στις 11 π.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συνεδριάζει υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

* Στις 11 π.μ. επίσκεψη της γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα στη φαρμακευτική εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ στη Μεταμόρφωση.

* Στις 11 π.μ. στη Νομαρχία Φλώρινας, συνέντευξη Τύπου του νομάρχη, Ιωάννη Βοσκόπουλου για την 4η Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού και Τοπικών Προϊόντων στη Φλώρινα.

* Στις 11 π.μ. συνέντευξη Τύπου του Νομάρχη Ιωαννίνων, Αλέξανδρου Καχριμάνη.

* Στις 11:30 π.μ. στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης συνέντευξη Τύπου με θέμα: «5ος διεθνής κολυμβητικός διάπλους λίμνης Πολυφύτου», που θα διοργανώνουν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης - ΕΠΤΑΚ και ο Δήμος Σερβίων, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009.

* Στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα.

* Στις 12 το μεσημέρι στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, συνεδριάζει υπό την προεδρία του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρη Αβραμόπουλου, το Εθνικό Συμβούλιο Πανδημίας Γρίπης.

* Στις 12 το μεσημέρι συνάντηση του υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ¶ρη Σπηλιωτόπουλου, με το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ).

* Στις 12 το μεσημέρι τα εγκαίνια του κεντρικού καταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (Hellenic Postbank) στην οδό Πεσμαζόγλου.

* Στις 12:30 μ.μ. συνέντευξη του προέδρου του Συνασπισμού, Αλέξη Τσίπρα, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

* Στις 2:15 μ.μ. στο Μουσείο της Ακρόπολης γεύμα προς τιμήν της πριγκίπισσας Βικτώριας, διαδόχου του σουηδικού θρόνου, θα παραθέσουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και η σύζυγός του, Μαίη.

* Στις 5 μ.μ. συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους της ΔΕΘ.

* Στις 5 το απόγευμα στο Νεκροταφείο Ζωγράφου η κηδεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Τζάνη που έφυγε σε ηλικία 59 ετών.

* Στις 5:30 μ.μ. ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τους συμβασιούχους πυροσβέστες.

* Στις 6 μ.μ. ο πρόεδρος του Συνασπισμού θα συναντηθεί με το σωματείο εργαζομένων της ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. και θα περιοδεύσει στα περίπτερα της ΔΕΘ.

* Στις 7:30 το απόγευμα ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Κοζάνη.

* Το απόγευμα συναντήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη με εκπροσώπους τοπικών φορέων και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από το Παγκράτι και την Κυψέλη.

* Στις 9 το βράδυ στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού μεγάλη συναυλία του Δημήτρη Μητροπάνου συνοδεία 15μελούς ορχήστρας.