Πολιτική
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009 18:10

«Η διαφορά Παπανδρέου – Καραμανλή στη ΔΕΘ ήταν συντριπτική»

«Η διαφορά ανάμεσα στον πρωθυπουργό το περασμένο σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αυτό το σαββατοκύριακο, ήταν απλώς συντριπτική», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου.

«Η διαφορά ανάμεσα στον πρωθυπουργό το περασμένο σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αυτό το σαββατοκύριακο, ήταν απλώς συντριπτική.» Αυτό είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας στα σχόλια που έκανε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, για τις προτάσεις του Γ. Παπανδρέου.

Ο κ. Κουμουτσάκος είχε χαρακτηρίσει νωρίτερα «εξωπραγματικές» τις προτάσεις που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της 74ης ΔΕΘ http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/13/1714227.htm .

«Ο πρωθυπουργός φάνηκε αμετανόητος και αναξιόπιστος. Αμετανόητος για τις πολιτικές του που έχουν φέρει τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Και αναξιόπιστος, όταν ζητά από τους πολίτες τρίτη ευκαιρία», δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε ένα πλήρες σχέδιο εξόδου από την κρίση, με χρονοδιαγράμματα και συγκεκριμένες ενέργειες, τόνισε μεταξύ άλλων και κατέληξε πως «οι πολίτες έχουν γνώση και κρίση».