Πολιτική
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009 05:39

Η ατζέντα της ημέρας

* Παγκόσμια Ημέρα της Δημοκρατίας η σημερινή.

* Στις 10 π.μ. επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ¶ρη Σπηλιωτόπουλου, στο 4ο Λύκειο Ζωγράφου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Δημοκρατίας.

* Στις 10 π.μ. επίσκεψη της υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Μαρούσι.

* Στις 10 π.μ. επίσκεψη του προέδρου του Συνασπισμού, Αλέξη Τσίπρα, στο Μηχανογραφικό Κέντρου του ΙΚΑ (Παπαδιαμαντοπούλου 87, Αθήνα).

* Στις 10 π.μ. συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη, στο Κανάλι 1.

* Στις 11:30 π.μ. επίσκεψη της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά στη Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Νέο Ηράκλειο, όπου θα ενημερωθεί από το διδακτικό προσωπικό εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

* Στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, η καθιερωμένη συνάντηση του δημάρχου, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, με τους δημοσιογράφους.

* Στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» παρουσίαση της ΓΣΕΕ με θέμα: «Ελληνική Οικονομία 2009-2010 του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ».

* Στη 1 μ.μ. συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, με εκπροσώπους του Ελληνοαμερικανικού, Ελληνοβρετανικού, Ελληνοϊταλικού, Ελληνογερμανικού και Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, στα γραφεία του κόμματος.

* Στη 1 μ.μ. συνέντευξη Τύπου της γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, για το debate των επικεφαλής των έξι κομμάτων.

* Στις 3 μ.μ. η συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Νομαρχίας Αθηνών.

* Στις 5:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, θα παρουσιάσει τα ψηφοδέλτια και τους υποψηφίους του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα.

* Στις 7:30 μ.μ. ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.