Αθλητικά
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009 09:54

Σ. Κόκκαλης: «Εχω κάνει λάθη, στηρίξτε την ομάδα»

Στήριξη στην ομάδα ζήτησε ο Σωκράτης Κόκκαλης κατά τη συνάντηση που είχε χθες με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, κάνοντας παράλληλα και την αυτοκριτική του.

Στήριξη στην ομάδα ζήτησε ο Σωκράτης Κόκκαλης κατά τη συνάντηση που είχε χθες με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, κάνοντας παράλληλα και την αυτοκριτική του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει λάθη, ενώ ζήτησε τη στήριξή των οπαδών στην ομάδα εν όψει των προσεχών κρίσιμων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Στηρίξτε την ομάδα, μείνετε κοντά σ΄ αυτήν. Ξέρουμε τι έχει γίνει, ξέρουμε τα λάθη, αλλά τώρα προέχει το παιχνίδι με την Αλκμααρ και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να φτάσουμε στον στόχο μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης παραδέχθηκε ότι το τελευταίο διάστημα η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα η εικόνα της να μην είναι η επιθυμητή, ωστόσο δήλωσε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει βελτίωση.

Δεσμεύθηκε επίσης ότι τα κακώς κείμενα στην ομάδα θα διορθωθούν, ενώ προανήγγειλε ενίσχυση της ομάδας κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Από την πλευρά τους, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού εξέφρασαν παράπονα για την εικόνα της ομάδας, ωστόσο διαβεβαίωσαν τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ότι θα τη στηρίξουν στον αγώνα με την Αλκμάαρ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού φέρεται να ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση του Τιμούρ Κετσπάγια από την τεχνική ηγεσία των Πρωταθλητών «προτού να είναι αργά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, και την πρόσληψη τεχνικού εγνωσμένης αξίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η απόφαση για τη λήξη της συνεργασίας με τον Γεωργιανό τεχνικό είναι πλέον ειλημμένη. Ως επικρατέστεροι αντικαταστάτες εμφανίζονται ο Αλέκος Αλεξανδρής που προπονεί με ιδιαίτερη επιτυχία την ομάδα νέων του Ολυμπιακού και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, πρώην προπονητής της Ρόμα, ο οποίος όμως αποτελεί πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.