Πολιτική
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009 12:46

Προσωρινοί πίνακες υποψηφίων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων θα γίνει η ανάρτηση των τελικών πινάκων υποψήφιων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης με γνώση της γραφής Μπράιγ ή της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Ενστάσεις από 15/9 εως 17/9.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, μετά την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων κατάταξης υποψηφίων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) με γνώση της γραφής Μπράιγ (Braille) ή της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, όλων των κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δίνεται η δυνατότητα στους υποψήφιους να υποβάλουν ένσταση από 15-9-2009 μέχρι 17-9-2009 σε οποιαδήποτε Διεύθυνση ή Γραφείο Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα, ανεξαρτήτως του τόπου υποβολής της αίτησής τους για ένταξη στον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών ΕΑΕ.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων θα γίνει η ανάρτηση των τελικών πινάκων υποψήφιων αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ με γνώση της γραφής Μπράιγ ή της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.