Πολιτική
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009 16:02

Επιστολή Αντώναρου στα κόμματα για το ντιμπέιτ

Τη συνολική πρόταση της ΝΔ το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών απέστειλε στους εκπροσώπους των κομμάτων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Δύο τηλεμαχίες Κ. Καραμανλή - Γ. Παπανδρέου προτείνει στο ΠΑΣΟΚ.

Τη συνολική πρόταση της ΝΔ για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών απέστειλε στους εκπροσώπους των έξι κοινοβουλευτικών κομμάτων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Σε ανακοίνωση από το γραφείου του κ. Αντώναρου σημειώνεται πως η πρότασή του αποτελεί αποτελεί σύνθεση των προτάσεων που διατυπώθηκαν κατά τη χθεσινή, δεύτερη συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων και αποβλέπει στη διεξαγωγή μιας συζήτησης με όσο πιο ουσιαστικό περιεχόμενο γίνεται.

Επίσης, απέστειλε επιστολή για το θέμα της τηλεοπτικής αναμέτρησης των κ.κ. Καραμανλή και Παπανδρέου στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.

Προτείνει τη διεξαγωγή δύο τηλεοπτικών αναμετρήσεων, διάρκειας 75 έως 90 λεπτών, κατά τις οποίες προβλέπεται και απευθείας διάλογος μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών. Στη μία τηλεμαχία θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι εφημερίδων.

Ως τόπος διεξαγωγής των debate προτείνεται η ΕΡΤ.

«Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΝΔ για τη διεξαγωγή του debate Καραμανλή - Παπανδρέου», δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επισημαίνοντας ότι «εκεί που υπάρχουν περισσότερα προβλήματα είναι με το debate των 6 αρχηγών».

«Θέλουμε να διεξαχθεί ένα διαφορετικό debate, περιμένουμε μια γραπτή πρόταση από την κυβέρνηση», είπε λίγο πριν την αποστολή της επιστολής Αντώναρου.