Πολιτική
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 23:10

Αλ. Τσίπρας: Μάχη για την κοινωνία που ασφυκτιά

Σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε άπόψε από το Ηράκλειο Κρήτης, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός υποστήριξε διετές πρόγραμμα λιτότητας με μηδαμινές αυξήσεις ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για τριετές πρόγραμμα στα πλαίσια του πληθωρισμού.

Σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε άπόψε από το Ηράκλειο Κρήτης, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός υποστήριξε διετές πρόγραμμα λιτότητας με μηδαμινές αυξήσεις, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για τριετές πρόγραμμα στα πλαίσια του πληθωρισμού.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τη ΝΔ πως δεν ανέτρεψε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ αλλά συνέχισε την ίδια πολιτική, την οποία και ενίσχυσε.

Ξέρουμε ότι δίνουμε μια μάχη με αίσθημα ευθύνης και για λογαριασμό της κοινωνίας που ασφυκτιά, για λογαριασμό της ξεχασμένης κοινωνίας, δηλαδή των χιλιάδων ανέργων, των χιλιάδων επισφαλώς εργαζόμενων, των νέων που σήμερα βυθίζονται στην αβεβαιότητα για το μέλλον, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ.

Έκανε επίσης λόγο για διάλυση του κοινωνικού κράτους, ενώ αναφέρθηκε και σε σκάνδαλα.

Παρουσιάζοντας τα ψηφοδέλτια του κόμματος εξέφρασε τέλος την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκλέξει βουλευτή από το Ηράκλειο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «θα εκλέξουμε βουλευτή και θα είναι Ηρακλειώτης, διεκδικώντας τα δικαιώματα, τα δικαιώματα αυτού του τόπου».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ