Πολιτική
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009 22:05

Απάντηση από τον Κ. Καραμανλή ζητεί ο Σ.Τσιτουρίδης

«Απάντηση από τον Κ. Καραμανλή» και όχι «δια κύκλων ή διαρροών» για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ζήτησε απόψε σε ομιλία του ο Σάββας Τσιτουρίδης.

«Απάντηση από τον Κ. Καραμανλή» και όχι «δια κύκλων ή διαρροών» για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ζήτησε απόψε σε ομιλία του, στο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη, ο Σάββας Τσιτουρίδης.

Ο κ. Τσιτουρίδης αναρωτήθηκε για ποιους λόγους «χωρούσε» στα «καθαρά» ψηφοδέλτια του 2007 και όχι του 2009 και έκανε λόγ για επιζήμια «για την παράταξη» επήρεια «μυστικοσυμβούλων, αγνώστου διαμονής», χωρίς «καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση».

Κάλεσε δε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να μην συμπράξουν «σε πράξεις συρρίκνωσης της παράταξης», άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον κόσμο να δώσει τη μάχη με τη ΝΔ στις 4 Οκτωβρίου, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα βρίσκεται «στην πρώτη γραμμή, μαζί» και μετά τις εκλογές.

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Τσιτουρίδης ευχήθηκε περαστικά στην Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Την περιμένουμε σύντομα στην πρώτη γραμμή, στη μάχη της 4ης Οκτωβρίου».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ