Αθλητικά
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009 10:15

Πυγμαχία - Θριαμβευτής ο Κατσίδης στο Λας Βέγκας

Τον τίτλο του προσωρινού (interim) παγκόσμιου πρωταθλητή κατέκτησε ο Ελληνοαυστραλός πυγμάχος Μιχάλης Κατσίδης, κερδίζοντας στα σημεία τον Μεξικανό Βινσέντε Εσκομπέντο, σε ένα συγκλονιστικό αγώνα στο Λας Βέγκας. Τώρα ο Κατσίδης θα πρέπει να αγωνιστεί με τον Χουάν Μοανοέλ Μαρκέζ για τον παγκόσμιο τίτλο.

Τον τίτλο του προσωρινού (interim) παγκόσμιου πρωταθλητή κατέκτησε ο Ελληνοαυστραλός πυγμάχος Μιχάλης Κατσίδης, κερδίζοντας στα σημεία σε ένα συγκλονιστικό αγώνα στο Λας Βέγκας http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/16/1715599.htm , τον Μεξικανό Βινσέντε Εσκομπέντο.

Τώρα ο Κατσίδης θα πρέπει να αγωνιστεί με τον Χουάν Μοανοέλ Μαρκέζ για τον παγκόσμιο τίτλο.

Ο προπονητής του ομογενή πρωταθλητή είπε πως αν και πρήστηκε ανησυχητικά το μάγουλο του Κατσίδη κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι βέβαιο πως δεν έσπασε το σαγόνι του.

O Μιχάλης Κατσίδης γεννήθηκε το 1980 στο Τουγούμπα (Toowoomba) της Αυστραλίας και μεγάλωσε εκεί. Ασχολήθηκε με την πυγμαχία και το 2000 πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ (με την Αυστραλία). Από το 2001 είναι επαγγελματίας. Μόλις στον δεύτερο αγώνα του έγινε πρωταθλητής Αυστραλίας.