Πολιτική
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009 12:08

Εκρηξη μικρής ισχύος στην οικία Λ. Κατσέλη - Γ. Αρσένη

Μικρής ισχύος μηχανισμός εξερράγη το πρωί στον τέταρτο όροφο πολυκατοίκιας όπου βρίσκεται η οικία της Λ. Κατσέλη και του Γερ. Αρσένη στο Κολωνάκι.

Μικρής ισχύος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 11.40 το πρωί στον τέταρτο όροφο πολυκατοίκιας όπου βρίσκεται η οικία της Λούκας Κατσέλη και του Γεράσιμου Αρσένη στην οδό Τσακάλωφ αρ. 28 στο Κολωνάκι.

Προηγήθηκε 20 λεπτά νωρίτερα τηλεφώνημα αγνώστου στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Τη στιγμή της εκρηξης τόσο η κ. Κατσέλη, όσο και ο κ. Αρσένης απουσίαζαν. Οπως έγινε γνωστό, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ούτε αξιοσημείωτες υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, ο μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε παραπέμπει στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς». Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Την επίθεση καταδίκασε ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καταδικάζω απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του στελέχους του ΠαΣοΚ και βουλευτού Λούκας Κατσέλη. Τέτοιες ενέργειες που στόχο έχουν να δυναμιτίσουν το πολιτικό κλίμα και τις δημοκρατικές διαδικασίες στο δρόμο για τις εκλογές πέφτουν στο κενό. Είναι καταδικασμένες στη συνείδηση του ελληνικού λαού».