Πολιτική
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009 05:08

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά – κυρίως στα δυτικά και θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά – κυρίως στα δυτικά και θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν. Πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών το βράδυ στα δυτικά. ¶νεμοι: Μεταβλητοί 3 Μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως το βράδυ στα βορειοδυτικά. ¶νεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Νότιο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. ¶νεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. ¶νεμοι: Βόρειοι 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις που το βράδυ στα βόρεια θα αυξηθούν. ¶νεμοι: Βόρειοι 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ. ¶νεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν. ¶νεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές στη Δυτική Ελλάδα προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ. Τοπικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και τα παράκτια. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στα ηπειρωτικά, το Βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη, με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.

¶νεμοι: Στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)