Αθλητικά
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009 22:19

Xωρίς απρόοπτα η προπόνηση των «ερυθρόλευκων»

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη».

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη».

Ο Ντάρμπισιρ συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί, ενώ ο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Στο μεταξύ, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές, έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και ακολούθως ατομική προπόνηση με τρέξιμο στο γήπεδο.

Στη αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 18 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Λεντέσμα, Ντουντού, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Λεονάρντο, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ντομί, Στολτίδης, Πάντος, Όσκαρ, Μήτρογλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι...

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σουηδίας ενημέρωσε σήμερα την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση του ποδοσφαιριστή της Όλοφ Μέλμπεργκ στην Εθνική ομάδα της χώρας της. Η κλήση αφορά τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, Δανία - Σουηδία(10/10/09) στην Κοπενγχάγη και Σουηδία - Αλβανία (14/10/09) στην Σόλνα».

«Η Ουντινέζε ενημέρωσε την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ότι ο εκπρόσωπός της Valentino Angeloni θα παρακολουθήσει τον αυριανό αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σάββατο 26/9, 16:45)».

Πηγή: www.goal.com/gr