Πολιτική
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009 19:34

Συνεχίζονται οι απολογίες των τεσσάρων

Συνεχίζονται οι απολογίες των τεσσάρων κατηγορουμένων για συγκρότηση και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Ενώπιον της 32ης Τακτικής Ανακρίτριας απολογείται ο τρίτος εκ των κατηγορουμένων, ενώ οι δύο προηγούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Συνεχίζονται οι απολογίες των τεσσάρων κατηγορουμένων για συγκρότηση και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Ενώπιον της 32ης Τακτικής Ανακρίτριας απολογείται ο Παναγιώτης Μασούρας, ενώ έχουν ήδη ολοκληρώσει τις απολογίες τους η Μυρτώ Παντέλογλου και ο Μανώλης Γιόσπας, οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες.

Η Μυρτώ Παντέλογλου υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με την οργάνωση, ότι το μοναδικό στοιχείο που τη συνδέει με την υπόθεση είναι ότι διατηρεί σχέση με το Μανώλη Γιόσπα και ότι όσες φορές πήγε στο επίμαχο διαμέρισμα δεν είδε τίποτα το παράνομο.

Ο Μανώλης Γιόσπας αρνείται τις κατηγορίες και τονίζει ότι εμπλέκεται στην όλη υπόθεση μόνο και μόνο γιατί σύχναζε στο διαμέρισμα του συγκατηγορουμένου και ξαδέλφου του Χαρίλαου Χατζημιχελάκη, το οποίο βρίσκεται κάτω από το δικό του διαμέρισμα.

Τελευταίος αναμένεται να απολογηθεί ο Χαρίλαος Χατζημιχελάκης. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση ή μη των τεσσάρων κατηγορουμένων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ