Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009 14:54

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Να ξαναφέρουμε την οικονομία σε νέο κύκλο ανάπτυξης»

«Δεν θα προσθέσουμε ούτε μία μονάδα φορολογίας σε κανέναν πολίτη και σε καμία επιχείρηση», ξεκαθάρισε ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο naftemporiki.gr. Κατηγόρησε παράλληλα την κυβέρνηση για διάλυση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών και για τεράστια σπατάλη στο Δημόσιο.

«Δεν θα προσθέσουμε ούτε μία μονάδα φορολογίας σε κανέναν πολίτη και σε καμία επιχείρηση», ξεκαθάρισε ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο naftemporiki.gr.

Κατηγόρησε παράλληλα την κυβέρνηση για διάλυση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών και για τεράστια σπατάλη στο Δημόσιο.

Όπως είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει αποτελεσματική αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και αύξηση των εσόδων μέσα από την αναπτυξιακή διαδικασία. «Θέλουμε να ξαναφέρουμε την οικονομία σε έναν νέο ενάρετο κύκλο ανάπτυξης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Είπε ακόμη ότι χρειάζεται νέο σχέδιο για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, η οποία αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια και πως για την υλοποίηση του σχεδίου αντιεγκληματικής πολιτικής χρειάζονται ικανοί άνθρωποι με αξιοκρατική επιλογή.

Τι δήλωσε για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, την πάταξη της αισχροκέρδειας και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σε ό,τι αφορά τη φορολογία.

Συνέντευξη στον Κώστα Τσαμπάο