Αθλητικά
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009 16:56

Mπάσκετ: Παρουσίαση νέας φανέλας από τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο τη νέα φανέλα, η οποία τράβηξε τα βλέμματα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η νέα εμφάνιση που παραπέμπει σε άλλες εποχές για τον Ολυμπιακό είναι πλέον εδώ. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο την ριγέ φανέλα, η οποία τράβηξε τα βλέμματα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

«Εύχομαι με αυτή να αρχίσει το σερί των τίτλων» δήλωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, με τον Τσίλντρες να συμπληρώνει ότι «ανυπομονούμε να την φορέσουμε»!

Στην αρχή τον λόγο πήρε, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος στάθηκε στην σημασία και στον τρόπο που ενώνει αυτή η φανέλα το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον. «Είναι μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Μια εμφάνιση από το παρελθόν που χαρακτηρίζει το παρόν και το μέλλον» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός από την ερυθρόλευκη με ρίγες που θα φορεθεί στα φιλικά με τους Spurs και τους Cavaliers στις 9 και τις 12 Οκτωβρίου και θα αποτελεί την πρώτη επιλογή, υπάρχουν ακόμα δύο φανέλες. Μια ολοκόκκινη και μια ολόλευκη.

Εμφανίσεις, για τις οποίες η Nike έκανε σπουδαία δουλειά, την οποία εξήγησε ο εκπρόσωπος της στην εκδήλωση, Μιχάλης Μαλαματίνας. Ο Μαλαματίνας εξήγησε ότι οι νέες φανέλες είναι 30% ελαφρύτερες από τις προηγούμενες, είναι dry fit, δηλαδή στέλνουν την υγρασία από το σώμα του αθλητή στην φανέλα και τον διατηρούν στεγνό, όπως και ότι είναι εφαρμοστές με άνοιγμα προς τα πάνω.

Παπαλουκάς: « Πρωτοποριακή για τίτλους»

Το αγωνιστικό τμήμα εκπροσώπησαν οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Τζος Τσίλντρες και ο Λίνας Κλέιζα. Ο Έλληνας άσος που θα συνεχίσει να φορά το 4, υπογράμμισε: «Είναι πρωτοποριακή φανέλα. Οι νέες εμφανίσεις θα βοηθήσουν τον κόσμο να αλλάξει την εικόνα που έχει από τον αγωνιστικό Ολυμπιακό μέχρι τώρα και εύχομαι με αυτές να αρχίσει το σερί των τίτλων» ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το πόσο σημαντικό είναι που ο Ολυμπιακός γυρνά σε παλιές εμφανίσεις, τόνισε: «Με αυτόν τον τρόπο τιμάμε τους πρώτους. Παντού υπάρχει η επιστροφή στο ρετρό. Το βλέπουμε και στο ΝΒΑ. Ο Oλυμπιακός είναι από τους πρωτοπόρους και το αποδεικνύει»

Από κει και πέρα, ο Τσίλντρες που και αυτός κρατάει το 6 που είχε πέρυσι στην πλάτη... αποθέωσε την νέα φανέλα! «Η νέα εμφάνιση είναι ωραία, γουστόζικη, με ωραίο σχέδιο και ανυπομονούμε να την φορέσουμε».

Τέλος, ο Λιθουανός φόργουορντ που διάλεξε το 11 είπε: «Η Nike είναι top. Η τεχνολογία στις εμφανίσεις μπορεί να βοηθήσει στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα, όταν θα νιώθουμε φρέσκοι».

Πηγή: www.gazzetta.gr