Πολιτική
Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2009 23:45

Τηλεφωνική συνομιλία Γ. Παπανδρέου - Μπ. Ομπάμα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα είχε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου ο οποίος, όπως ανέφερε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ήθελε να είναι από τους πρώτους που θα του έδιναν συγχαρητήρια για τη νίκη του.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα είχε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου ο οποίος, όπως ανέφερε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ήθελε να είναι από τους πρώτους που θα του έδιναν συγχαρητήρια για τη νίκη του.

Ο κ. Παπανδρέου στη συνομιλία που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο του επεσήμανε το ρόλο που ο ίδιος επιθυμεί να έχει η Ελλάδα στην περιοχή, ενώ συμφώνησαν να συναντηθούν σύντομα σε ημερομηνία, η οποία θα οριστεί μέσω της διπλωματικής οδού.

Τον κ. Παπανδρέου συνεχάρη επίσης ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας Μιγκέλ Ανχελ Μορατίνος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ