Αθλητικά
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2009 22:10

Μήνυμα Ζίκο σε Γκαλέτι

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έχει ανεβάσει για τα καλά ρυθμούς όμως έχει ακόμη... δρόμο για να μπορεί να βγάζει ένα 90λεπτο.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έχει ανεβάσει για τα καλά ρυθμούς όμως έχει ακόμη... δρόμο για να μπορεί να βγάζει ένα 90λεπτο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζίκο του έχει επισημάνει πως τον πιστεύει πολύ όμως «θέλω πολλή δουλειά από σένα», όπως του υπογράμμισε σχετικά. Ο στόχος είναι ο Αργεντινός χαφ να είναι απόλυτα έτοιμος στο παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης που θα γίνει στο Καραϊσκάκη στις 20 Οκτωβρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι ένας παίκτης που λείπει πολύ από τον Ολυμπιακό. Η απουσία του Αργεντινού χαφ όλο αυτό το χρονικό διάστημα αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα για τους πρωταθλητές Ελλάδας και ο Βραζιλιάνος τεχνικός της ομάδας, Ζίκο το γνωρίζει πολύ καλά. Μάλιστα ο ίδιος ο έμπειρος προπονητής έχει ξεκαθαρίσει στον άσο των πρωταθλητών Ελλάδας το πόσο πολύ τον πιστεύει.

«Σε πιστεύω πάρα πολύ αλλά θέλω πολλή δουλειά! Σε χρειαζόμαστε στην ομάδα», του έχει πει μεταξύ άλλων ο Ζίκο. Ο Γκαλέτι από την μεριά του πηγαίνει καλύτερα, όμως πρέπει να φτάσει στο σημείο όπου θα βγάζει πολύ καλά ένα 90λεπτο μες στο γήπεδο...

Να παίξει κανονικά με Σταντάρ

Ο Αργεντινός άσος αυτήν την στιγμή είναι σε θέση ν' αγωνιστεί μόνο λίγα λεπτά. Το ζητούμενο είναι να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση προκειμένου να παίξει κατά της Σταντάρ Λιέγης στις 20 του μηνός για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα επερχόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος με Αστέρα Τρίπολης και Εργοτέλη.

Πηγή: www.gazzetta.gr