Πολιτική
Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2009 18:52

Αλλαγή φρουράς και στο υπουργείο Πολιτισμού

«Ημέρες παραγωγικές» ευχήθηκε στο νέο υπουργό, αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο ο απερχόμενος υπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την παράδοση του υπουργείου, τονίζοντάς του ότι τον περιμένει πολλή δουλειά.

«Ημέρες παραγωγικές» ευχήθηκε στο νέο υπουργό, αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, ο απερχόμενος υπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την παράδοση του υπουργείου, τονίζοντάς του ότι τον περιμένει πολλή δουλειά.

Ο κ. Γερουλάνος, από την πλευρά του, επιφυλάχθηκε να μιλήσει στο μέλλον, τόσο για τις αρμοδιότητες, όσο και για το χώρο του Πολιτισμού και ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά για τη θερμή υποδοχή, που του επιφύλαξε.

Η τελετή, ωστόσο, έγινε σε άλλο κλίμα από αυτό που συνήθως παρατηρείται σε αντίστοιχες, καθώς ήταν ήδη νωρίς το απόγευμα και οι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού είχαν αποχωρήσει.

Μετά τις σύντομες δηλώσεις, ο πρώην και ο νέος υπουργός παρέμειναν στο γραφείο, παρουσία της υφυπουργού Πολιτισμού, ¶ντζελας Γκερέκου, όπου συνομίλησαν για περίπου μιάμιση ώρα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ