Πολιτική
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2009 13:58

Α. Σαμαράς: «Όχι μόνο μία μέρα συνέδριο»

Δεκτή δήλωσε ότι θα κάνει οποιαδήποτε συμφωνία για τον τρόπο εκλογής του νέου προέδρου της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, αρκεί όπως επεσήμανε να δασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας. Παράλληλα εξέφρασε τη διαφωνία του με τη διεξαγωγή του έκτακτου συνεδρίου σε μία μόνο μέρα.

Δεκτή δήλωσε ότι θα κάνει οποιαδήποτε συμφωνία για τον τρόπο εκλογής του νέου προέδρου της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, αρκεί -όπως επεσήμανε- να δασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας. Παράλληλα εξέφρασε τη διαφωνία του με τη διεξαγωγή του έκτακτου συνεδρίου σε μία μόνο μέρα.

«Το μέγα ζητούμενο είναι η ΝΔ να γίνει ξανά πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων» σημείωσε στην αρχή των δηλώσεών του ο κ. Σαμαράς.

Σχολιάζοντας την πρόταση του Δ. Αβραμόπουλου για εκλογή νέου προέδρου από τη βάση, είπε ότι δέχεται την όποια συμφωνία για μικρό ή μεγάλο γήπεδο αρκεί να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας».

«Η ΝΔ άρχισε να χάνει όταν έπαψε να ακούει τους οπαδούς της», σημείωσε ο κ. Σαμαράς και υπογράμμισε: «Όχι μόνο μία μέρα συνέδριο, θα είναι άδικο και για τα στελέχη και για τους οπαδούς της».