Αθλητικά
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2009 11:33

O Βρύζας ο επικρατέστερος διάδοχος Ζαγοράκη

Στις 12.00 είναι προγραμματισμένο το διοικητικό συμβούλιο στο γήπεδο της Τούμπας, το οποίο θα αποφασίσει για τον διάδοχο του Θοδωρή Ζαγοράκη. Επικρατέστερος ο Ζήσης Βρύζας. Δηλώσεις Κούλη Αποστολίδη για την παραίτηση Ζαγοράκη.

Η ώρα των αποφάσεων στον ΠΑΟΚ φτάνει. Στις 12.00 είναι προγραμματισμένο το διοικητικό συμβούλιο στο γήπεδο της Τούμπας, το οποίο θα αποφασίσει για τον διάδοχο του Θοδωρή Ζαγοράκη, μετά τη χθεσινή αιφνιδιαστική παραίτηση του από την προεδρία. Επικρατέστερος φαίνεται να είναι ο Ζήσης Βρύζας.

Σε δηλώσεις του στον «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6», ο Κούλης Αποστολίδης σχολίασε για την απόφαση του Ζαγοράκη να παραιτηθεί: «Ήταν μια ξαφνική και απρόσμενη εξέλιξη για όλους. Το τελευταίο διάστημα φερόταν ότι δέχεται πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ ίσως να επηρεάστηκε από το γεγονός ότι δεν ήταν επαγγελματίας παράγοντας».

Όσον αφορά τα αίτια της απόφασης είπε: «Αν προχώρησε σε αυτή την απόφαση για προσωπικούς λόγους τότε είναι κάτι το σεβαστό και δεν μπορεί να γίνει κάτι γι’ αυτό. Πρέπει να τονιστεί ότι είναι σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα. ¶φησε έργο πίσω του. Ελπίζω να ανακαλέσει ή έστω να βγει δημόσια και να πει τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί».

Τέλος, για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ ο κ. Αποστολίδης δήλωσε: «Δεν τελειώνει η ζωή εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία και αυτό τα λέει όλα».

πηγή www.gazzetta.gr