Αθλητικά
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2009 13:36

Ν. Νοτιάς: «Είμαι ΑΕΚτσής δεν φεύγω»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα, για το μέλλον της ομάδας, τονίζοντας πως δεν εγκαταλείπει το… καράβι, καθώς είναι οπαδός του συλλόγου και θέλει να βοηθήσει.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα, για το μέλλον της ομάδας, τονίζοντας πως δεν εγκαταλείπει το… καράβι, καθώς είναι οπαδός του συλλόγου και θέλει να βοηθήσει. Σιγουριά για φυγή από το αδιέξοδο, εκφράζει ο ισχυρός άνδρας των "κιτρινόμαυρων".

Μιλώντας στην "Εξέδρα", ο κ. Νοτιάς σημειώνει πως δε φεύγει από την ΑΕΚ, αλλά αντιθέτως θα μείνει να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Πιστεύει μάλιστα, πως θα βρεθούν άνθρωποι οι οποίοι θα βοηθήσουν οικονομικά την ΠΑΕ, ώστε να ξεφύγει από το άγχος και την γκρίνια των ημερών…

"Είμαι ΑΕΚτσής, δεν φεύγω, δεν εγκαταλείπω", υπογράμμισε ο μεγαλομέτοχος, που εμφανίζεται σίγουρος πως οι Παππάς, Γκούμας, Χατζηιώννου και Θανόπουλος, θα του δώσουν τις μετοχές τους αν το ζητήσει. Ωστόσο, όπως διευκρινίζει, κάτι τέτοιο θα το κάνει μόνο αν έχει στο μυαλό του ένα πλάνο για τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ με νέο επενδυτή.

πηγή www.goal.com/gr