Πολιτική
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009 15:54

Οι άξονες της κυβερνητικής πολιτικής

Τους άξονες στους οποίους θα εργαστεί η κυβέρνηση παρουσίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, στη σημερινή πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Τους άξονες στους οποίους θα εργαστεί η κυβέρνηση ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, στη σημερινή πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Πεταλωτής διευκρίνισε ότι οι συγκεκριμένοι άξονες είναι «η ανατροπή των παθογενειών στη δημόσια διοίκηση και το κράτος, η πλήρης και ουσιαστική αναβάθμιση των δημοσίων αγαθών, η οικοδόμηση μιας στέρεης σχέσης εμπιστοσύνης πολίτη - κράτους για την προώθηση των πολιτικών της κυβέρνησης, η πολλή δουλειά και η έξοδος της χώρας από τη διεθνή απομόνωση».

Πρόσθεσε μάλιστα πως «η ανάληψη του Υπουργείου των Εξωτερικών από τον ίδιο τον πρωθυπουργό σηματοδοτεί αυτή την πρακτική και αυτή τη θεώρηση» αναφερόμενος τόσο στην προγραμματισμένη για την επόμενη Δευτέρα, πρώτη επίσημη επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Κύπρο, όσο και τη συμμετοχή του στην ¶τυπη Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Διαβαλκανικής Συνεργασίας, στην Κωνσταντινούπολη.