Πολιτική
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009 20:04

Συνάντηση Α. Διαμαντοπούλου με την ΟΛΜΕ

«Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι έχουμε τη στήριξη και της ΟΛΜΕ, στην ανάγκη να επέλθει αξιοκρατία στον τρόπο της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, και να σταματήσει αυτό το χάος των αποσπάσεων και των κενών που κάνουν αδύνατη τη λειτουργία των σχολείων», δήλωσε η κ. Διαμαντοπούλου μετά τη συνάντησή της με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης.

Συνάντηση με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) είχε σήμερα η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ¶ννα Διαμαντοπούλου.

«Έγινε μία εξαιρετικά δημιουργική συζήτηση με την ΟΛΜΕ. Όσον αφορά την δική μου πλευρά, έθεσα τους μεγάλους στόχους των προγραμματικών δηλώσεων που αφορούν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και επικεντρωθήκαμε τόσο στην ποιότητα της εκπαίδευσης όσο και στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, όπως αυτή που αφορά την Τεχνική Εκπαίδευση», δήλωσε μετά τη συνάντηση η κ. Διαμαντοπούλου.

«Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι έχουμε τη στήριξη και της ΟΛΜΕ, στην ανάγκη να επέλθει αξιοκρατία στον τρόπο της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, και να σταματήσει αυτό το χάος των αποσπάσεων και των κενών που κάνουν αδύνατη τη λειτουργία των σχολείων», πρόσθεσε η υπουργός.

Καταλήγοντας η κ. Διαμαντοπούλου υπογράμμισε: «Θέλω να πιστεύω ότι με τη βοήθεια και των εκπαιδευτικών πολύ γρήγορα θα καλύψουμε και αυτά τα ζητήματα».