Αθλητικά
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009 22:47

Μπάσκετ: Στον Παναθηναϊκό ο Γκόλεματς

O Παναθηναϊκός αρχίζει την Πέμπτη από το Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι Τζινς την προσπάθειά του για την υπεράσπιση του τίτλου της Ευρωλίγκα. Παρών θα είναι κι ο Γιούριτσα Γκόλεματς, που υπέγραψε εν τέλει το τρίμηνης διάρκειας συμβόλαιό του κι εντάχθηκε κι επίσημα στην οικογένεια των «πράσινων».

O Παναθηναϊκός αρχίζει την Πέμπτη από το Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι Τζινς την προσπάθειά του για την υπεράσπιση του τίτλου της Ευρωλίγκα. Παρών θα είναι κι ο Γιούριτσα Γκόλεματς, που υπέγραψε εν τέλει το τρίμηνης διάρκειας συμβόλαιό του κι εντάχθηκε κι επίσημα στην οικογένεια των «πράσινων». Για όνειρο που έγινε πραγματικότητα μίλησε ο Σλοβένος πάουερ φόργουορντ.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στον Παναθηναϊκό, σε αυτόν τον σύλλογο και αυτό που ελπίζω είναι να βοηθήσω την ομάδα» είπε αρχικά ο Γκόλεματς και συνέχισε: «Ίσως η λέξη "χαρούμενος" να μην εκφράζει ακριβώς αυτό που αισθάνομαι για την παρουσία μου εδώ.

Είμαι ενθουσιασμένος, καθώς για μένα ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης και έχει στον πάγκο της τον προπονητή με τα περισσότερα τρόπαια. Παλιότερα είχα δηλώσει ότι το μεγαλύτερο όνειρό μου σε σχέση με το μπάσκετ ήταν να παίξω σε αυτή την ομάδα. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα».

Στην αποψινή προπόνηση του «τριψυλλιού», την οποία παρακολούθησαν από κοντά οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, συμμετείχε χωρίς πρόβλημα κι ο Γιώργος Μπόγρης (διάστρεμμα), εν αντιθέσει με τους Μπατίστ (θλάση στη γάμπα), Τσαρτσαρής (κάταγμα στο αριστερό χέρι) και Γιασικεβίτσιους (ατομικό).

Πηγή: www.gazzetta.gr