Πολιτική
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009 14:51

Απερρίφθησαν οι προτάσεις Δ. Αβραμόπουλου-Π. Ψωμιάδη

Απερρίφθησαν οι προτάσεις Δ. Αβραμόπουλου-Π. Ψωμιάδη για εκλογή του προέδρου από την ευρεία βάση της ΝΔ. Στα χέρια Κ. Καραμανλή-υποψηφίων η τελική πρόταση.

Απερρίφθησαν οι προτάσεις του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη για εκλογή του προέδρου από την ευρεία βάση της ΝΔ http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1733073 http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1733065 .

Στο τελικό κείμενο της πρότασης για τα προς αναθεώρηση άρθρα του καταστατικού σχετικά με την εκλογή που απέστειλε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρης Σιούφας στον κ. Κώστα Καραμανλή και στους τέσσερις υποψηφίους δεν περιλαμβάνονται οι μεταγενέστερες προτάσεις του δύο προαναφερθέντων υποψηφίων για την αναθεώρηση του άρθρου 4 του Καταστατικού (Διαδικασία εγγραφής μελών).

Το κείμενο θα τεθεί προς έγκριση από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που θα συνεδριάσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Σιούφας επισήμανε πως η πρόταση αυτή διαμορφώθηκε κατά πιστή εφαρμογή της κοινής συμφωνίας των τεσσάρων υποψηφίων της 16ης Οκτωβρίου.

Πρόσθεσε πως απεστάλη επίσης ο κανονισμός εργασιών του Εκτάκτου Συνεδρίου της 7ης Νοεμβρίου, τον οποίον επίσης θα εγκρίνει η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος.