Αθλητικά
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009 12:07

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για Γιούρκα

Ο Ολλανδός τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χενκ τεν Κάτε, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Εορδαϊκό, το Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Ολλανδός τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χενκ τεν Κάτε, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Εορδαϊκό, το Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Εκτός αποστολής μένουν λογικά, οι… παροπλισμένοι Μάντζιος, Κλέιτον και Τζιόλης.

Ο Σεϊταρίδης αισθάνεται πολύ καλά και θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας έπειτα από περίπου πέντε χρόνια, στη βασική ενδεκάδα της ελληνικής ομάδας.

Το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό αναμένεται εύκολο και ο Χενκ τεν Κάτε, θεωρεί πως είναι προτιμότερο ο έμπειρος ακραίος αμυντικός, να αγωνιστεί κόντρα σε έναν αδύναμο αντίπαλο για αρχή και έπειτα να μπει στα πιο… βαθιά.

Το πιθανότερο σχήμα για το παιχνίδι της Τετάρτης, είναι το εξής: Γκαλίνοβιτς, Σεϊταρίδης, Δάρλας, Βύντρα, Καντέ, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Νίνης, Γκάμπριελ, Πετρόπουλος.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν στον Τύπο, δηλώσεις του πρώτου προπονητή του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος αναφέρεται στην εξυπνάδα του έμπειρου μέσου…

"Στη Χαλανδρίτσα έπαιζε μεσοεπιθετικός και λίγες φορές επιθετικός. Είχε απίστευτη ευχέρεια στο γκολ και ξεχώριζε. Όταν η ομάδα ήταν στη Β' Εθνική, ήμουν εγώ πρώτος προπονητής και τον χρησιμοποιούσα κυρίως ως επιθετικό ή στους επιθετικούς. Βρισκόταν στην περιοχή πάντα στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή.

Είναι απίστευτα έξυπνος παίκτης. Του αρέσει και ξέρει πώς να κινείται στον κενό χώρο. Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες στο ποδόσφαιρο. Στη Β' Εθνική είχε 28 συμμετοχές. Στην πρώτη κατηγορία πέτυχε σημαντικά γκολ για την Παναχαϊκή. Ένα απ' αυτά ήταν με τον Παναθηναϊκό", δήλωσε ο πρώην προπονητής του διεθνούς μέσου και νυν τεχνικός στους Νέους της μεικτής Αχαΐας, στη "SportDay".

Στη συνέχεια, ο κ. Κυριακόπουλος ανέφερε: "Είναι αλήθεια ότι μικρός υποστήριζε τον Παναθηναϊκό. Έπειτα από κάθε αγώνα μας ρωτούσε πόσο ήρθε ο Παναθηναϊκός. Όσο για τον χαρακτήρα του, είναι καταπληκτικό παιδί. Έρχεται συχνά στην Πάτρα και βλέπει τους γονείς του και τον αδερφό του, Νίκο, που μένει μόνιμα εδώ, αλλά δεν ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο".

Πηγή: www.goal.com/gr