Αθλητικά
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009 15:44

Κετσπάγια: Εγώ έκανα τη δουλειά μου

«Εγώ έκανα τη δουλειά μου και ξέρω ότι την έκανα καλά και πέτυχα τους στόχους που είχαμε θέσει», δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια υποστηρίζοντας ότι είναι ψέμματα όσα ακούγονται για την κακή φυσική κατάσταση των παικτών του Ολυμπιακού επί των ημερών του.

Τη δουλειά του στον Ολυμπιακό θέλησε να υπερασπιστεί ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα «supermpala.com», ισχυρίζεται ότι δεν είναι αλήθεια όλα όσα του χρεώνουν στον Πειραιά. Ο πρώην τεχνικός των «ερυθρολεύκων» υποστήριξε ότι είναι ψέμματα όσα ακούγονται για την κακή φυσική κατάσταση των παικτών του Ολυμπιακού επί των ημερών του.

«Εγώ έκανα τη δουλειά μου και ξέρω ότι την έκανα καλά και πέτυχα τους στόχους που είχαμε θέσει, και ο κάθε άνθρωπος που ήταν κοντά ξέρει πόσα ψέματα λέγονται, όπως και ο κάθε άνθρωπος που σκέφτεται καθαρά και λογικά καταλαβαίνει», τόνισε ο Κετσπάγια και πρόσθεσε:

« Μια ομάδα χωρίς καλή φυσική κατάσταση δεν μπορεί να κερδίσει τόσα παιχνίδια και εγώ θεωρώ μεγάλη επιτυχία την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ με την κατάσταση που επικρατούσε το καλοκαίρι στην ομάδα».

πηγή www.gazzetta.gr