Αθλητικά
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009 15:50

Διαψεύδει για Αντριάνο η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί απόκτησης του Αντριάνο η ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Η διοίκηση δεν μιλάει με παίκτες ή εκπρόσωπούς του. Σε αυτή την διαδικασία θα μπούμε στην κατάλληλη περίοδο. Δεν είναι στην προτεραιότητά μας οι μεταγραφές», δήλωσε ο Γ. Μόραλης.

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί απόκτησης του Αντριάνο η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννης Μόραλης, ξεκαθάρισε ότι όλα όσα ακούγονται για διαπραγματεύσεις των πρωταθλητών με τον Βραζιλιάνο επιθετικό δεν ευσταθούν.

«Δεν σχολιάζω, διαψεύδω και επιβεβαιώνω πληροφορίες μάνατζερ. Αυτό που επαναλαμβάνω, είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι σε μεταγραφικό στάδιο. Δεν ασχολείται με λύσεις για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ασχολούμαστε με τους αγώνες που έχουμε. Δουλειά μου είναι να ενημερώνω τους φιλάθλους. Τα ονόματα που αναφέρονται, είναι ονόματα καλών ποδοσφαιριστών, όμως ο Ολυμπιακός δεν μιλάει μαζί τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μόραλης.

Όσο για το μεταγραφικό πλάνο των «ερυθρολεύκων» τον Ιανουάριο είπε: «Ο προπονητής της ομάδας, ζει την ομάδα, βλέπει την ομάδα και γνωρίζει που χρειαζόμαστε ενίσχυση. Το τι έχουν πει μεταξύ τους πρόεδρος και προπονητής της ομάδας, δεν γνωρίζω. Η διοίκηση δεν μιλάει με παίκτες ή εκπρόσωπούς του. Σε αυτή την διαδικασία θα μπούμε στην κατάλληλη περίοδο. Εμείς τώρα ασχολούμαστε με την ομάδα μας και τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Δεν είναι στην προτεραιότητά μας οι μεταγραφές. Κοιτάζουμε τους παίκτες μας. Δεν είναι αυτή η περίοδος που ασχολούμαστε με τα ονόματα που γράφονται».

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο θέμα της εισόδου του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην «Καραϊσκάκης ΑΕ», ο Γιάννης Μόραλης διευκρίνισε ότι η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό στάδιο και μέχρι την Παρασκευή «θα έχει δοθεί αίσιο τέλος στο θέμα με τον κ. Λαυρεντιάδη».

πηγή www.gazzetta.gr