Αθλητικά
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009 18:44

Όγιος: Έδειξε το μεγαλείο του ο Ολυμπιακός

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Γκιγιέρμο Όγιος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και την απόφαση του να μην κάνει ένσταση.

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Γκιγιέρμο Όγιος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και την απόφαση του να μην κάνει ένσταση.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται να αναμειγνύεται σε τέτοιες διαδικασίες. Δεν χάθηκε το παιχνίδι στα δύο αυτά λεπτά, που παίξαμε με έξι ξένους", τόνισε αρχικά στο "Αθλητικό Μετρόπολις" ο Γκιγιέρμο Όγιος και συνέχισε λέγοντας: "Ο Ολυμπιακός έδειξε το μεγαλείο του, κατάλαβε ότι η ήττα δεν ήρθε από αυτό το γεγονός. Κάναμε μία παρατυπία στους κανονισμούς, άθελα μας που δεν επηρέασε την εξέλιξη».

Για το κατόρθωμα των παικτών του: «Πραγματικά ήταν μία μεγάλη επιτυχία, τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετικά απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Είχαμε την ψυχολογία ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το θετικό ήταν ότι παρά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε με 2-0, διεκδικούσαμε και το τρίτο γκολ. Καταφέραμε να αντέξουμε στην πίεση και να πάρουμε την πρόκριση σε αυτό τον θεσμό που μας ενδιαφέρει. Αξίζαμε την πρόκριση με την εμφάνιση μας».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο μυστικό της επιτυχίας: «Έχουμε νεαρά παιδιά, μέσο όρο 20 ετών. Η ομάδα ψάχνει για την ταυτότητα της στην κατηγορία, δεν θέλουμε να προδώσουμε την φιλοσοφία μας που είναι να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Η ομάδα συνεχίζει να παίζει με υψηλούς ρυθμούς και οι 25 παίκτες είναι σημαντικοί και δεν έχουμε τον φόβο να βρισκόμαστε και στους δύο θεσμούς».

Πηγή: www.goal.com/gr