Αθλητικά
Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2009 11:10

Ζίκο: Θέλουμε επιθετικό

Ικανοποιημένος από το τρίποντο εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζίκο. «Αν και είναι νωρίς να συζητάμε για μεταγραφές. Σίγουρα θα χρειαστούμε ενίσχυση για επιθετικό», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Ικανοποιημένος από το τρίποντο εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζίκο.

Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε λέγοντας: «Για τον Σοιλέδη έπαιξε πολύ καλά στην δική του πλευρά αλλά πιστεύω ότι ο Κατσικογιάννης έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι μας και βοήθησε περισσότερο», και συνέχισε για τον Φετφαζίδη: «Βεβαίως σαν τρίτος νεότερος που ήταν ο Φετφατζίδης, που τον βάλαμε ως αλλαγή βοήθησε. Έδειξε αρκετά ώριμος και ήρεμος γι' αυτόν τον αγώνα. Έδωσε σωστές και καλές πάσες δίχως να κάνει βιαστικά λάθη».

Για τη διαφορά του Ολυμπιακού του πρώτου μέρους με αυτόν του δεύτερου: «Ουσιαστικά τους είπα ότι έπρεπε να πιέσουμε και να μαρκάρουμε. Στο πρώτο οι αντίπαλοι έκαναν πάσινγκ γκέιμ, δίχως εμείς να τους πιέζουμε καθόλου. Ουσιαστικά στο πρώτο εμείς τρέχαμε πολύ περισσότερο. Αυτοί είχαν τις ευκαιρίες και τις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο τους μαρκάραμε, τους δυσκολέψαμε και έτσι κάναμε εμείς τις ευκαιρίες».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στις ανάγκες που έχει η ομάδα: «Αν και είναι νωρίς να συζητάμε για μεταγραφές. Σίγουρα θα χρειαστούμε ενίσχυση για επιθετικό, γιατί τώρα έχουμε μόνο έναν. Ο Ντάρμπισαιρ είναι τραυματίας και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Ο Ντιόγκο το ίδιο. Έχουμε λοιπόν μόνο τον Μήτρογλου».

Πηγή: www.goal.com/gr