Αθλητικά
Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2009 15:23

Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής

Τουλάχιστον μια μέρα ακόμη θα χρειαστεί να περιμένουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να μάθουν αν τελικά θα μπορούν να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες του Καραϊσκάκη το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 29 Νοεμβρίου, καθώς αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για τα επεισόδια στο Περιστέρι στην ανάπαυλα του αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός.

Τουλάχιστον μια μέρα ακόμη θα χρειαστεί να περιμένουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να μάθουν αν τελικά θα μπορούν να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες του Καραϊσκάκη το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 29 Νοεμβρίου.

Η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μεταφέρθηκε για αύριο, επειδή ο κ. Γ. Στεφανάκης, μέλος της Επιτροπής, απουσιάζει στο εξωτερικό και ειδοποίησε να τον περιμένουν.

Το περίεργο στην αναβολή της συνεδρίασης είναι πως σε περίπτωση που κάποιο από τα τακτικά μέλη (κ. Κλουκίνας, κ. Κατσίμπας και κ. Στεφανάκης) απουσιάζουν, τότε αυτομάτως αντικαθίστανται από έναν εκ των Παπαγιαννόπουλος ή Γάτο, οι οποίοι είναι αναπληρωματικά μέλη.

Η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση αναβλήθηκε για αύριο, κατόπιν ενημέρωσης του κ. Στεφανάκη ότι βρίσκεται στο εξωτερικό και το αίτημά του να τον περιμένουν για να βρίσκεται στην εκδίκαση των υποθέσεων που είναι στην ατζέντα.

πηγή: www.gazzetta.gr